Info

Avtošola Prometne šole Maribor
Preradovičeva 33, 2000 Maribor
Tel.: 02/42-94-140 ali

Damir Kranjc Damir Kranjc
Tel.: 031/657-785
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Predstavitev šole vožnje

Šola vožnje Prometne šole Maribor je bila ustanovljena leta 2009 v želji, da uspemo in postanemo uspešna šola vožnje, ki ima dobro ime. Delujemo na področju izpitnega centra Maribor. Poučujemo voznike za motorna kolesa, kolesa z motorjem, osebne avtomobile, tovorna vozila in priklopna vozila (A, AM, B, C, in E kategorijo). Skrbimo za kakovost voznega parka ter njegovo sodobno vozno opremo, kar omogoča prijetno vožnjo in sproščeno učenje.

Pri pridobitvi vozniškega znanja vam bodo pomagali naši izkušeni učitelji vožnje. Skrbimo za njihovo nenehno strokovno izobraževanje in spoznavanje novih tehnoloških znanj, kar je razvidno iz njihovih uspehov pri podajanju znanja bodočim voznikom.

Zaposlenih imamo 3 učitelje vožnje v rednem delovnem razmerju in 3 učitelje vožnje, ki za našo avtošolo delajo pogodbeno. Trudimo se, da delo opravljamo vestno in odgovorno, tako da so naši kandidati po zaključku usposabljanja samostojni, varni in samozavestni vozniki.

Prometna šola Maribor je pooblaščena s strani Javne Agencije RS za varnost v prometu, da poleg izobraževanj v šoli vožnje izvajamo dodatna usposabljanja za voznika začetnika ( vadba varne vožnje) in programe za izbris kazenskih točk.